Skip to main content

Sobre
nosaltres

Som Sant Antoni

Som Sant Antoni, Unió de comerciants de Sant Antoni és un col·lectiu de més de 170 comerciants, petit comerç de proximitat, empreses i serveis del Barri de Sant Antoni.

La nostra
filosofia

01

Els nostres valors

Els valors del grup has sigut l’ajuda mútua, el suport, l’amistat i el compartir, des de l’inici, les experiències de cada un a favor del col·lectiu.

La seguretat i el civisme van ser la prioritat en els inicis d’aquesta plataforma. Seguidament es va fer realitat el desig del grup d’impulsar i contribuir al desenvolupament i millora de la xarxa social, dinamitzar comercialment el barri i promoure projectes i activitats conjuntes.

02

Motivació

De la persistència i la il·lusió dels seus portaveus del grup neix aquest col·lectiu, amb una forta motivació arrelada i compromesa al barri de Sant Antoni. Amb ganes de treballar voluntàriament pel grup i pel barri al qual el petit comerç li dona vida.

03

Col·laboració comunitària

Fomentar la col·laboració entre els comerciants i les autoritats locals per a abordar el problema de manera conjunta. La unitat en la comunitat pot ser una eina poderosa per a prevenir delictes i trobar solucions.