Skip to main content

Sobre
nosaltres

Som Sant Antoni

SOM Sant Antoni, (Unió de Comerciants de Sant Antoni) és un col·lectiu de més de 200 comerços, empreses i serveis del nostre barri.

 L’associació va néixer el 12 juny de 2019 amb el nom de “Plataforma Sant Antoni Vigila” amb l’objectiu de donar resposta a la inquietud i la inseguretat que teníem els comerciants davant l’onada de robatoris nocturns que vam patir durant molts mesos.

El projecte va créixer fins convertir-se en associació i abarcar diferents línies d’actuació per representar els comerços del nostre barri.

La nostra
filosofia

01

ELS NOSTRES VALORS

ELS VALORS DEL GRUP SÓN L’AJUDA MÚTUA, EL SUPORT, L’AMISTAT I EL COMPARTIR, DES DE L’INICI, LES EXPERIÈNCIES DE CADA UN A FAVOR DEL COL·LECTIU. 

LA SEGURETAT I EL CIVISME VAN SER LA PRIORITAT EN ELS INICIS D’AQUESTA PLATAFORMA. SEGUIDAMENT ES VA FER REALITAT EL DESIG DEL GRUP D’IMPULSAR I CONTRIBUIR AL DESENVOLUPAMENT I MILLORA DE LA XARXA SOCIAL, DINAMITZAR EL COMERÇ DEL BARRI I PROMOURE PROJECTES I ACTIVITATS CONJUNTES.

02

Motivació

LA PERSISTÈNCIA I LA IL·LUSIÓ SÓN EL MOTOR DEL NOSTRE COL·LECTIU, A MÉS DEL COMPROMÍS AMB EL BENESTAR DEL BARRI DE SANT ANTONI, AL QUAL EL PETIT COMERÇ LI DONA VIDA.

03

Col·laboració comunitària

FOMENTAR LA COL·LABORACIÓ ENTRE ELS COMERCIANTS I LES AUTORITATS LOCALS PER A ABORDAR EL PROBLEMA DE MANERA CONJUNTA. LA UNITAT EN LA COMUNITAT POT SER UNA EINA PODEROSA PER A PREVENIR DELICTES I TROBAR SOLUCIONS.