Skip to main content

Fira de Reis de Sant Antoni 2, 3, 4 i 5 de Gener de 2024

Torna la històrica fira de comerciants de l'Avinguda Mistral per dinamitzar les compres de Reis al barri, promocionar el comerç de proximitat i atreure visitants a Sant Antoni.

Des dels anys 80 fins al 1997, a l'Avinguda Mistral es celebrava una popular Fira de Reis que omplia de vida el barri. Una fira molt estimada per veïns i comerciants, que torna a la vida gràcies a SOM Sant Antoni amb l'objectiu de dinamitzar el comerç durant les festes de Nadal i atreure visitants. La Fira de Reis de Sant Antoni se situarà a l'Avinguda Mistral (Viladomat fins a Rocafort), del 2 al 5 de gener de 2024 i tindrà un horari de 11h a 21h, excepte la Nit de Reis que s'allargarà fins passada la mitjanit. En la Fira de Reis hi participaran comerços del barri i comerciants convidats d'arreu de Barcelona i rodalies, els quals oferiran regals de proximitat i de qualitat per a la nit més màgica de l'any. També hi haurà estands de refrigeris nadalencs d'establiments del barri, representació de la cultura popular de Sant Antoni, una haima amb patge reial per rebre les cartes dels infants i activitats familiars durant tota la setmana.

"Volem que la Fira de Reis de Sant Antoni sigui un esdeveniment que projecti el gran potencial comercial i social del nostre barri. Volem que tant veïns com ciutadans de tota Barcelona s'apropin a Sant Antoni per buscar regals únics, diferents i de proximitat, i també amb l'excusa de descobrir tot el bo que ofereix Sant Antoni", assegura Lídia Núñez, presidenta de SOM Sant Antoni.

La Fira té la seva pròpia moneda feta a partir de plàstic reciclat. La Fira de Reis de Sant Antoni té la seva pròpia moneda/token gràcies a una campanya de SOM Sant Antoni i la plataforma "Plàstic Preciós" (plasticpreciosbcn.org), un espai de reciclatge, conscienciació i educació a la ciutat. A partir de la recollida de taps de plàstic s'han creat 400 tokens per valor de 3€ per ser bescanviats per compres als estands de la Fira de Reis de Sant Antoni. Les famílies podran aconseguir tokens portant bosses amb 100 taps de plàstic.

Escrit per:
Associació Som Sant Antoni