Skip to main content

Primera fira del pa amb tomàquet a Barcelona

El dissabte 22 d’octubre el barri de Sant Antoni acollirà la primera fira del pa amb tomàquet a Barcelona. Seran deu hores ininterrompudes a on es podran descobrir i tastar productes que combinen i tenen relació amb la recepta estrella de la nostra gastronomia, el pa amb tomàquet.

A partir de les dotze del matí i fins les deu de la nit, a la llosa de la ronda de Sant Antoni, es celebrarà el Suca i Balla!, primera fira del pa amb tomàquet de Barcelona. Una fira a on participaran diferents productors i distribuïdors del barri de Sant Antoni d’embotits, formatges, pernils, anxoves, truites, cerveses, vins… entre altres productes que poden acompanyar el pa amb tomàquet.

Es podran adquirir o també menjar in situ aquests productes amb pa amb tomàquet. Hi haurà un espai habilitat on cada visitant es podrà fer el seu pa amb tomàquet – a gust, a la manera o al secret de cadascú-. A més, la fira comptarà amb una àrea de pícnic, un espai per jocs per a infants i música amb diferents dj’s. I per si encara no n’hi havia prou, la fira també comptarà amb cultura popular: una exhibició dels Castellers de Poble Sec i de foc, amb els Trapelles de Sant Antoni. 

Suca i Balla! es una fira que vol promoure d’una forma creativa, lúdica i festiva el comerç del barri de Sant Antoni que està vinculat amb el pa amb tomàquet i els seus acompanyants, posant en valor i de relleu la recepta més popular de la gastronomia i cultura catalana.

La fira del pa amb tomàquet Suca i Balla!  l’organitza l’associació Som Sant Antoni en col·laboració amb el col·lectiu del pa amb tomàquet i la participació de l’ONG de Veí a Veí, el col·lectiu Northern Clot i el Pla de barris. Amb el patrocini d’Estrella Galícia i el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Escrit per:
Associació Som Sant Antoni