Skip to main content

Primera edició de la nostra fira de Comerç i cultura

Presentem la primera edició de la nostra fira de Comerç i cultura: SOM Sant Antoni Festival. Un esdeveniment per a tota la ciutadania que es durà a terme en tres trams diferents de l’Avinguda Mistral els dies 28 i 29 de maig de 10h a 22h.

L’objectiu de SOM Sant Antoni Festival és donar visibilitat a la riquesa comercial del barri d’una manera festiva, a més de promoure activitats especials a càrrec dels comerciants i entitats de la zona.

Hi haurà 3 zones diferenciades. L’Àrea Comerç ocuparà la zona central de l’Avinguda Mistral. En ella podreu trobar una gran representació d’alguns dels millors comerços de Sant Antoni. L’Àrea Cultura concentrarà tota la programació de concerts i activitats, mentre que a la Zona Canalla trobareu una bona representació de productors i distribuïdors de cervesers artesans i DJs.

SOM Sant Antoni Festival compta amb la col·laboració de Districte Eixample, Encants de Sant Antoni i Barcelona Oberta, i el suport de patrocinadors com Foto Xavi, Europa 3G, Pastisseria Bonastre, Serralleria Soyma, Lambicus i Encants de Sant Antoni.

Escrit per:
Associació Som Sant Antoni